Tranekær
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 27. januar 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 27. januar 2023

DR1

05:30  

Landsbyhospitalet (18)
Landsbyhospitalet (18) Engelsk dramaserie. (The Royal) Hospitalets forstanderinde finder en lynkur, da et helt jazzband bliver syge. Dr. Ormerod bliver opsøgt af en ven, der mistænker sin kone for at have planer om at forgive ham. Og mens portøren Ken møder en gammel flamme, fortsætter Alun sin charmeoffensiv mod den skønne Samantha.

06:20  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (4:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (4:6) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Der ingen skulle tru at nokon kunne bu) Da livet og fodboldkarrieren faldt fra hinanden i Oslo, blev Kathrine bjærget af sine forældre - og en ø. På Lille Kalvøya fik hun en fremtid. Men så kom coronaen.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:11  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Spar på energien. Alzheimerforeningen - hjernesund. Dansk råd for genoplivning, Stroke kampagne.

07:15  

Kontant: Puff bars - nikotin til børn
Kontant: Puff bars - nikotin til børn De ligner slik, de smager som slik, men de er fyldt med nikotin. Puff bars er lynhurtigt blevet populære blandt børn og unge, der nærmest ikke kan undgå den aggressive markedsføring på de sociale medier. Kontant afslører, hvordan de afhængighedsskabende og særdeles skadelige puff bars sælges ulovligt til børn af skruppelløse bagmænd. Vært: Jacob Kragelund. www.dr.dk/kontant

08:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:00  

Aftenshowet
Aftenshowet Hvad fik Linse Kessler til at risikere livet for at redde ukrainske gadehunde? Der skal være værnepligt for kvinder, det går nu en samlet regering ind for. Hvad ville Jesus have sagt? Tre præster skal i nyt radioprogram finde Jesus' svar på lytternes spørgsmål. Aftenens værter er Nola Grace Gaardmand og Kristian Ring-Hansen Holt.

08:55  

Mens vi venter på at dø - Pelser vi haven
Mens vi venter på at dø - Pelser vi haven Med udgangspunkt i udtrykket "vi kan lige så godt have det sjovt, når vi alligevel er her" tager vennerne Jørgen Skouboe og John Dahl ud for at dyrke de små drengedrømme, som ellers så ofte drukner i hverdagens travle fornuftsrutiner. I denne uge gør John og Jørgen en sur pligt til en fed oplevelse, når de beskærer haven med masser af fedt grej. Med sig har de sjove anekdoter, gode øl, fin tobak - og ikke mindst masser af vildt og fascinerende grej, som skal prøves af. Værter: Jørgen Skouboe og John Dahl Sendt første gang 29.05.11

DR2

07:35  

Deadline
Deadline Flammerne fra Rasmus Paludans koranafbrændinger har nu bredt sig fra Sverige til flere lande i Mellemøsten. På få uger er Paludans aktioner blevet til storpolitik og en mulig forhindring for et Svensk medlemsskab af NATO. Men vil det lykkes Stram Kurs' Rasmus Paludan at forpurre Sveriges vej ind i NATO? Og er krisen en trussel mod Sveriges parlamentariske situationen? Analyse i Deadline med Issa Mahmoud Jeppsen.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

I klimaforandringernes spor (3:4)
I klimaforandringernes spor (3:4) Svensk dokumentarserie fra 2020. (I klimatets spår) En mårhund, der skal være "dobbeltagent", slippes løs i Sydsverige. Sverige har varmere vintre og somre end andre arktiske regioner, og moksusokserne står over for store udfordringer, når klimaet ændres. Trægrænsen klatrer opad, og højfjeldet er en truet naturtype. Samtidig bliver ekstremt vejr mere almindeligt, og elgene får problemer, når der kommer mere nedbør. De sulter i den dybe sne, og mange af søger mod gårde for at finde føde.

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib - går langt
Hunden Ib - går langt

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet (10)
Ramasjang Mysteriet (10) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Luk op Luk i - KRUDT I RØVEN
Luk op Luk i - KRUDT I RØVEN Sofie forbereder en rolig hyggedag, men Katrine har alt for meget krudt i røven til at være rolig. Sofie har selv lært at tøjle sit krudt i røven, så det lærer hun videre til Katrine. Sofie Torp og Katrine Bille lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have krudt i røven.

06:20  

Ernest & Celestine (20)
Ernest & Celestine (20)

06:30  

Sarah og And (17)
Sarah og And (17)

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille på cirkustur (1)
Motor Mille på cirkustur (1) Mille har benzin i blodet og motorolie i håret. Hun drømmer om at opvise et farligt motorcykel nummer i et cirkus, men i Cirkus Baldoni bliver hun sat til at øve et nummer med stole, som viser sig at være mindst ligeså krævende og farligt.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (15)
Onkel Rejes sørøvershow II (15) Dr. John er blevet taget til fange af en dame, der vil koge ham om til silikone-babser så store som vandmeloner. Onkel Reje kan ikke finde Brille og må helt alene kaste sig ud i en actionfyldt mission for at opklare mysteriet. Det involverer bl.a. æggesnaps, en vaskeægte slots-drage og et verdensrekordforsøg af Turbo Torben. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (19)
Vidundervovsen Vaffel (19)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (6)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (6) Preben Pølsesnak afslører det hemmelige skjulested, og børnene løber straks afsted for at finde skurkene og Grundloven. Imens laver Danse Staffan fælder i skoven, og Kristian må kysse med Hanne for at skaffe det perfekte flugt-værktøj.

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:15  

Dage i haven (9:9)
Dage i haven (9:9) Svensk haveserie fra 2020. (Trädgårdstider) Bare nogle uger efter sin dramatiske ulykke er kokken Tareq tilbage i haven til alles glæde. Det er blevet tid til at afgøre solsikkekonkurrencen, og dommeren er en legendarisk tv-profil, som altid tager sit job dødsensalvorligt. Haven fyldes af seere fra hele Sverige, som fremviser deres planter og får gode råd fra vores hold.

10:15  

Hvis vægge kunne tale VI (1:8)
Hvis vægge kunne tale VI (1:8) Svensk reportageserie fra 2020. (Det sitter i väggarna) Hvad ved du om det hus, du bor i? I idylliske Hammerdal i Sverige bor familien Bågling Källström. De er for nylig flyttet ind i deres drømmehus "Glashuset", der er bygget af den sagnomspundne Erik "Skægbajsen" Persson. Parret vil genopbygge husets gamle kakkelovn, og heldigvis står bygningsrestaurator Erika Åberg klar til at hjælpe. For hvordan istandsætter man uden at udviske de fascinerende spor fra fortiden?

11:15  

Antikkrejlerne XVI (5)
Antikkrejlerne XVI (5) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:25  

I klimaforandringernes spor (4:4)
I klimaforandringernes spor (4:4) Svensk dokumentarserie fra 2020. (I klimatets spår) Elge er følsomme over for varme, og forskerne overvåger dem nøje for at finde ud af, hvordan de påvirkes af klimaforandringerne. Renerne har svært ved at finde føde, når temperaturen svinger mellem plus og minus, og der skabes islag i sneen. Polarræven er et af Sveriges mest truede pattedyr, og hvis klimaet fortsætter med at blive varmere, så vil arten sandsynligvis uddø i Skandinavien.

11:25  

Dansk teater 300 år (4:10)
Dansk teater 300 år (4:10) Forlystelsessygen raser og i 1843, samme år som Kierkegaards Enten-Eller udkommer, åbner det ultimative forlystelsessted - Tivoli. Grundlagt af guldalderens forlystelseskonge nummer 1 Georg Carstensen. Han skaber forlystelsesstedet Casino, hvor man blandt andet kan opleve Danmarks første revy. Det kongelige teater får konkurrence fra en række nye teatre, f.eks. Folketeateret i København og i Odense. Komedier og lystspil afløser hinanden i et rask tempo. Og så åbner Dagmarteateret i 1883. Et lysende eksempel på tidens økonomiske opsving.

11:35  

Når vandet kommer
Når vandet kommer Dansk dokumentar fra 2017 Når storme og ekstreme vejrlig rammer Danmark er vi som regel velforberedte. Historien har lært os danskere, at rettidig omhu er vigtig, når elementerne spiller med musklerne...... ikke mindst i en tid hvor metrologerne varsler endnu mere ekstremt vejr. Vi er en lille nation men med en meget lang kystlinie på samlet 8.750 km og vores fremtid vil i høj grad handle om vand. Flere skybrud hvor vandet vælter ned. Flere storme, hvor havet buldrer mod Danmarks kyster og så et stigende grundvandsspejl - altså vand der langsomt stiger op under vore fødder. I disse år arbejdes og bygges der på højtryk for at sikre danskerne mod fremtidens problemer med vand. Og det resulterer bestemt ikke blot i golde sikringsanlæg mod vand, men mange steder også i nye smukke byrum til borgerne. Sendt første gang 17.07.2017

TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem bruger bilerne som nøddeknækker?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem bruger bilerne som nøddeknækker? Inde i byen ligger der nødder på vejen, som knaser når bilerne kører henover dem. Det er et meget klogt dyr, som har smidt nødderne på vejen, så nøddeskallerne bliver knækket af bilerne. Men kan du gætte hvilket dyr, der er så klogt, at det bruger bilerne som nøddeknækker?

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Egernet snyder en nøddetyv?
Vilde vidunderlige dyr: Egernet snyder en nøddetyv? Et egern gemmer et forråd af nødder i jorden. Men et andet egern ser det og stjæler en af nødderne. Egernet må derfor være mere forsigtigt. Måske kan egernet snyde nøddetyven, så det ikke mister flere af sine nødder?

09:20  

Hemmelige dyr: Det høje skrig (9)
Hemmelige dyr: Det høje skrig (9) Sebastian på 7 år har hørt et mærkeligt høj skrig i sin nabos have om aftenen. Det lyder ikke som noget han nogensinde har hørt før. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Greve for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der siger sådan.

09:30  

MikroMakkerne | Skorpiontægen
MikroMakkerne | Skorpiontægen

09:44  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mosasaurus var lige så tung, som en brandbil. Oprindeligt var Mosasaurus et firben på land, men flygtede ud i vandet. Millioner af år senere havde Mosasaurus udviklet sig til et af de farligste dyr nogensinde.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:07  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (3)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (3) Se hvor Onkel Reje og Brille tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

10:10  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (11)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (11) En havfrue sidder og keder sig, lige indtil der kommer en tankelæsende krabbe forbi og lærer hende at tænke. Ta' med Onkel Reje og Brille til Holland, hvor der er en børnehave med en rutsjebane så høj, at man ville komme i fængsel, hvis man kørte på den i Danmark. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

10:25  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (4) - Hyænen
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (4) - Hyænen Den er plettet, har et af verdens stærkeste bid og er forhadt af både mennesker og dyr. I dag skal Sebastian forsøge at finde et af Afrikas mest afskyede dyr - den plettede hyæne.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at krokodillens bedste ven er en lille fugl? Ta´ med Lille Nørd på krokodillejagt og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvordan krokodillen børster alle sine tænder.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes badedyr og låst dem inde i sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få badedyrene tilbage.

11:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være fisker. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "3", hvor de laver den lækre frugtdrik "smoothie". Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2012 (11)
Bonderøven 2012 (11) I denne episode af Bonderøven: Frank og Johan lukker grisene ud i deres fold, men først skal der høstes brændenælder, som Frank vil tørre og bruge som tilskud til vinterfoderet. Det nye gedekid præsenteres, og mens Frank venter på, at køkkenhaven bliver klar, supplerer han aftensmaden med de selvsåede, fritvoksende urter, der findes overalt på Kastaniegården. Sendt første gang 05.06.12

12:15  

Bonderøven 2012 (9)
Bonderøven 2012 (9) På Kastanjegården er Frank godt i gang med at lave et afrikansk-inspireret legehus til Johan. Agurkeplanterne i drivhuset er angrebet af spindemider - så Frank sætter ind med biologisk krigsførelse. Bønneplanterne er klar til udplantning i køkkenhaven, men først skal der laves et pilestativ, de kan gro op ad - og endelig skal der arbejdes lidt videre på brændeskuret. Sendt første gang 22.05.12

12:45  

Adnan og de grønne løgne (3:6) Kongen i lorteland
Adnan og de grønne løgne (3:6) Kongen i lorteland Hvis man skal være den bedste til noget, så må man kæmpe for det? NEJ! For ifølge BMW skal man bare sammenligne sig med de dårlige, så kan man være bedst.

12:45  

Vilde vidunderlige Danmark - Almindelig rovedderkop
Vilde vidunderlige Danmark - Almindelig rovedderkop En hanedderkop vil gerne parre sig, men det kan være en farlig leg. Hunnerne er nemlig berygtet for at tage livet af hannerne, hvis de kommer for tæt på. Men det kan hjælpe at tage en gave med til sit stævnemøde og håbe på, at den lunefulde hun kan lide, hvad hun får.

12:50  

Adnan og de grønne løgne (2:6) Grøn revolution!
Adnan og de grønne løgne (2:6) Grøn revolution! Hvis vi skal redde kloden, skal vi revolutionere vores adfærd. 'Heldigvis' viser Mercedes, at man kun behøver ændre 1,6% adfærd for at være en del af Den Grønne Revolution.

13:05  

Danmarks bedste portrætmaler (4:6)
Danmarks bedste portrætmaler (4:6) I dag besøger vi det historiske Rosenborg Slot, hvor de fem tilbageværende kunstnere skal portrættere Lars Løkke Rasmussen og Stephanie Surrugue - med det benspænd, at de skal inddrage kul, som et nyt materiale i deres værker.

13:05  

Danmarks bedste portrætmaler (3:6)
Danmarks bedste portrætmaler (3:6) Siden sidste uge har de seks tilbageværende kunstnere været på workshop hos den anerkendte kunstner Peter Martensen, som har lært dem teknikker til et lynportræt. Det får de i den grad brug for, når de på det smukke Koldinghus sættes på den udfordrende opgave at male et dobbeltportræt af modellerne Signe Lindkvist og Iben Hjejle samt Sebastian og Andreas Jessen.

14:05  

Hammerslag 2019 - Huse med hest
Hammerslag 2019 - Huse med hest For nogle er det drømmen at have en hest, og for nogle er drømmen at have et hus med plads til hest. Men hvad skal det så koste? Det finder vi ud af i aften, når Hold Øst og Vest skal gætte boligpriser i det Nordvest-sjællandske. Vi starter i Sundbylille, som er stedet, hvis man er til heste. Her skal der sættes pris på en flot renoveret villa med mange fine detaljer. Herefter går turen til Fredensborg, hvor der skal gættes pris på et hus med en kæmpestor grund på 5,3 hektar jord. Og så slutter vi i Hillerød med et træhus fra 2007 med plads til heste, og så følger der både pool og spa med i prisen. Vært: Christian Degn.

14:05  

Hammerslag 2019 - Små huse til store penge
Hammerslag 2019 - Små huse til store penge Hammerslag er i aften taget til Nordsjælland, hvor vi skal se på sommerhuse, der til trods for deres få kvadratmeter, koster MANGE penge. Aftenens første bolig ligger i Hornbæk, hvor der skal gættes pris på et sommerhus fyldt med charme og græs på taget. Herefter går turen til Tisvildeleje og et sommerhus med en panoramaudsigt, der slår benene væk under hold Øst og Vest. Og så kommer de i den grad på prøve, når de skal gætte prisen på en tidligere feriekoloni, der ligger næsten lige i vandkanten... Vært: Christian Degn.

14:50  

Kender du typen? 2016 (3)
Kender du typen? 2016 (3) Hvilken kendt dansker er rummelig nok til at lade sin ægtefælles havenisser fylde i haven? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens udsendelse, hvor værten Mads Steffensen også stiller en særlig gave på højkant, hvis livsstilseksperterne svarer rigtigt på et vigtigt spørgsmål. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:35  

Bjarne Reuter - Løgnhalsen fra Brønshøj
Bjarne Reuter - Løgnhalsen fra Brønshøj Dansk portræt fra 2010 Den 29. april 2010 rundede Danmarks mest populære forfatter Bjarne Reuter 60 år, og i den anledning gik Helle Retbøll Carl tæt på forfatteren bag bøger som Zappa, Busters Verden og bestselleren Løgnhalsen fra Umbrien. Bjarne Reuter fortæller, hvordan hans hovedpersoner nærmest besætter ham for at fortælle deres historier og om sit dobbeltliv, hvor han føler sig tættere på sine figurer end på sin egen familie. Vi følger ham til Italien, hvor Løgnhalsen Fra Umbrien lige nu er nomineret til en fornem, italiensk litteraturpris, og udsendelsen viser også klip fra filmatiseringerne af Bjarne Reuters mange romaner. Sendt første gang 28.04.10

13:35  

Ekstreme togrejser V (2:4)
Ekstreme togrejser V (2:4) Britisk rejseserie fra 2018. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. På en 1.600 kilometer lang tur gennem Spanien fra syd til nord, prøver Chris at finde ud af, hvordan de spanske jernbaner har kunnet udvikle sig fra Europas mest tilbagestående transportsystem til et af de mest avancerede.

14:20  

Storbritanniens fattigste børn
Storbritanniens fattigste børn Britisk dokumentar fra 2019. (Growing up Poor: Britain's Breadline Kids) Over fire millioner britiske børn lever i fattigdom - og antallet vokser. Gennem et år følger vi tre børn og deres familier for at vise, hvordan livet ser ud, når du ikke har penge nok til mad, varme og et hjem.

TVR

12:00  

Vilde venner (13)
Vilde venner (13) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Emily og Theodor, der har vagten i klubhuset. De skal fodre høns, får og heste og så skal de ud og redde en stakkels svaneunge, der er blevet væk fra sin familie.

12:20  

Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre
Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre Konrad er glad for sit sovedyr Snefnug, som ser sej ud og har monstre på trøjen. Da Rosa kommer på besøg hos Konrad finder de på historien "Snefnug ude og fange monstre", hvor Snefnug er en supersej monsterjæger med tasken fuld af monsterjægerudstyr. Der er ikke det monster, som Snefnug ikke kan spore med sine superhovedtelefoner. Men en dag kommer der et nyt listigt monster til byen. Det stjæler legetøj og lister på puder, så Snefnug ikke kan spore det. Nu må Snefnug forsøge at lægge en legetøjsfælde for det listige Legetøjsmonster.

12:35  

Ramajetterne II (9)
Ramajetterne II (9) Så er der igen ballade i Ramasjang Lufthavn. Alle drengene glemmer helt at arbejde, da smukke Rosa vender hjem fra Australien og tryllebinder dem med gode historier, kage og feriebilleder. Sus må helt alene sørge for, at alt ikke ender i kaos.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den første kvartfinale skal de stenhårde oldtidsdrenge fra The Flintestens kæmpe imod de ligeså fortidsfascinerede vildmænd fra The Happy Vikings. De gi'r den gas, når turen går ned ad Striben, tilbage til fortiden på Specialbanen i Den Gamle By og rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen. www.dr.dk/noerd

13:30  

Heino fikser alt - Cyklen (12)
Heino fikser alt - Cyklen (12) Malthe har brug for hjælp med sin cykel, men Heino misforstår Malthe en smule, og det går ikke helt som planlagt.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster Emilie er rigtigt træt af den dumme fantasi-zombie, der kommer ind af hendes vindue. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Selv en superhelt kan komme i tvivl, må Sprinter erfare. Hjælper han alle dem, han kan? Og hvad med alle hans venner nede på jorden? Heldigvis har han Leo og Basker til at huske ham på alle de gode ting, han har gjort, siden han vendte tilbage til Bhilka.

13:57  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Diktathor laver vennekort, som man kan samle på, og kortene virker præcis efter hensigten; de skaber jalousi og uvenskab og får Bhilkhanerne til at vende sig mod hinanden, så han selv kan tage magten - hvis ikke det lige var for superhelten Sprinter.

14:05  

Oda Omvendt II (3)
Oda Omvendt II (3) I børnehaven leger Emil og de andre børn med kæmpe dominobrikker, mens Balder stresser rundt. Balder siger til Emils mor, at de skal øge tempoet derhjemme. Men det finder Emil sig ikke i - han går til Oda Omvendt for at få hjælp, og så giver Oda og Emil, Emils forældre et ordentligt skud børnetid. Men i det skjulte øver Balder sig med sin egen tidszapper, og nu får han så sandelig tingene til at gå stærkt!

14:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (8)
Onkel Rejes fede sommerferie (8) Onkel Reje er i fuld gang med forberedelserne til at blive far. Men inden han ved af det, er det nyheden om Moses Hansen Hansens dødsensfarlige Dødsdrome, der tager opmærksomheden. For Onkel Reje mener godt, at man kan køre på motorcykel, selvom man er gravid. Desværre for ham er de børnehadende naboer Didrik og Skidrik også dukket op ved Dødsdromen og de har planer om at udnytte situation til én gang for alle at tilintetgøre Onkel Reje.

14:30  

Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8)
Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8) Motor Mille besøger i dette afsnit en bodyguard, for at finde ud af, hvordan de kan hjælpe andre. Motor Mille bliver udfordret i de mange færdigheder man skal have som bodyguard, og bliver virkelig sat på prøve, når hun skal finde fire falske bomber, der er blevet gemt og redde en mand fra at blive overfaldet.

14:45  

Quizdyrene - Koen Luna
Quizdyrene - Koen Luna Dagens quizdyr er koen Luna. Hun bor på en mark, hvor hun får besøg af quizværten Stefan. Luna håber på at få spørgsmål om bondegårdsdyr, men trækker kategorien "fugle" og bliver quizzet om alt fra kolibrien til strudsen og kondoren. Da Luna får problemer med et spørgsmål undervejs kan hun heldigvis bruge sin livline og ringe til tyren Otto, som måske kan hjælpe hende et skridt nærmere en flot præmie.

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Pteranodon var et af de største dyr nogensinde til at regere over vores himmel. Den var 9 meter bred mellem vingespidserne, men vejede kun 18 kilo.

DR1

15:35  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Spioner (3)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Spioner (3) Engelsk krimiserie fra 2009. (Midsomer Murders) "Spioner". Barnaby lader sig overtale til at være dommer i en cricketkamp. Hans meddommer er en excentrisk eks-spion - og til sin kones store overraskelse afslører Barnaby, at han selv har en fortid som efterretningsagent. Da en anden tidligere spion findes myrdet, indser Barnaby, at sagen har tråde til den kolde krig. Men inden han kan nå at opklare den, tages han pludselig af sagen. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Brenda Packard: Anna Massey. Instruktion: Renny Rye.

17:10  

Landsbyhospitalet (19)
Landsbyhospitalet (19) Engelsk dramaserie. (The Royal) Dr. Ormerod og dr. Weatherill beslutter sig for at gøre deres forhold forbi - blot for at opdage, at hele hospitalet kender deres hemmelighed. Lucy og Samantha overtaler Meryl til en tur i byen. Dr. Klein bliver opsøgt af en stærkt utilfreds tidligere patient. Og et fald fra en hest sætter et ungt par på deres livs hårdeste prøve.

17:10  

Landsbyhospitalet (20)
Landsbyhospitalet (20) Engelsk dramaserie. (The Royal) Pokalfinalen i fodbold nærmer sig, men mr. Harper forbyder patienterne at se kampen, da den bliver sendt uden for normal tv-tid. Heldigvis er Ken som altid mand for en utraditionel løsning. Samtidig bliver dr. Ormerod kaldt ud for at hjælpe en gruppe fossil-samlere, der er styrtet ned fra en klippeskrænt - mens en dramatisk gidselaffære udspiller sig på en af hospitalets operationsstuer.

17:55  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Genbrugskunstneren Thomas Dambo tager igen på festival, når han skal forvandle 3000 trætrekanter fra Roskilde Festival til en bar på Smukfest i Skanderborg. En børnehave skal rives ned, og Steen fra Skave håber på, at nedbrydningen byder på noget godt genbrugsguld. I Aalborg kaster Gitte Lacarriere sig over en række forskellige genbrugsprojekter. Blandt andet ét der har gamle kuglepenne som hovedingrediens.

DR2

15:10  

Galskab: Soldaten fra vestfronten
Galskab: Soldaten fra vestfronten Den psykiske patient var dansksindet, og indkaldt til vestfronten på tysk side. Han oplever rædslerne i skyttegravene, og mareridtet over dem alle: et granatnedslag begraver ham levende. Kammeraterne graver ham ud, men resten af livet kæmper han med de psykiske traumer og med invaliderådet for at få erstatning. Det er Første Verdenskrig der for første gang tvinger systemet til at anerkende, at sjælen kan tage skade af noget udefra - ikke mindst krig. Tilrettelæggelse: Søs Hoffmann og Lone Leegaard.

15:50  

Galskab: Journal nr. 29.264 - Sofie
Galskab: Journal nr. 29.264 - Sofie I 1955 indlægges en 34 årig kvinde på Vordingborg sindssygehospital. Hun er ulykkeligt forelsket og deprimeret. Igennem 11 år får Sofie over 20 forskellige slags psykofarmaka. Flere af stofferne viser sig senere at være farlige. Et af dem er LSD. Tilrettelæggelse: Rasmus Holm.

16:30  

Skandinavien i Hitlers jerngreb (5:5)
Skandinavien i Hitlers jerngreb (5:5) Dansk dokumentarserie fra 2015 - 5 del: Retfærdighedens time. Hitlers greb om Skandinavien løsner sig. Alle vegne flygter folk fra krigens sidste krampetrækninger. Den røde hær driver millioner af tyskere foran sig både til Danmark og Sverige. Men tørsten efter hævn har samlet kræfter gennem fem års undertrykkelse, og da den endelig slipper løs, er det med voldsom kraft. Vinderne trækker grænsen hårdt op mellem de onde og de gode og taberne vises ingen nåde. Det mærker den norske nazist, Vidkun Quisling. Og de baltiske krigsfanger i Sverige, der bliver udleveret til deres værste fjende: Sovjet. Men i Danmark slipper topnazisten Werner Best lettere: For retfærdighed er en svær størrelse, og der er mange hensyn at tage.

17:00  

Det svenske kongeslot (1:2)
Det svenske kongeslot (1:2) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Kungliga slottet) Tag med gennem gyldne sale og under mørke kælderhvælvinger. Det svenske kongeslot i Stockholm rummer flere end tusind værelser og flere hundrede års kongelig historie. Kongen og hans søster, prinsesse Christina, fortæller om, hvordan det var at vokse op på slottet. Og kronprinsesse Victoria viser sine yndlingsværelser frem.

17:00  

Rick Stein i Lissabon
Rick Stein i Lissabon Madserie fra BBC fra 2016. (Rick Stein's Long Weekends) Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Rick besøger den portugisiske hovedstad, der ligger ved bredden af floden Tagus. En by, der elsker sine fisk og skaldyr og laver verdens bedste linser! Kolonitiden kan også stadig anes i retter med kanel og friskhakket koreander fra Østen og retter med tomater og chili fra Afrika.

17:30  

Nul stjerner - Storbyferie i Tokyo
Nul stjerner - Storbyferie i Tokyo Jan og Morten er ankommet til Tokyo. Her lejer de en "onkel" og dykker ned i byens hyper seksuelle kulturliv , som bl.a. byder på automater med brugte pige trusser.

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

16:00  

Simon III
Simon III

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:22  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder en pterodaktyl + Vovserne og Store Rumle

17:00  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Eners termo med urin er blevet væk, og han skal have den tilbage, før det er for sent. Og Alfa skal kurere Tordenbrag, som er blevet stormforelsket i et gardin.

17:15  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (4)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (4) Bjørn, Nikoline og Jose er taget ud for at stjæle Grundloven. Imens forsøger Ronni Roligan at skaffe et barn til skurkenes plan. I fængslet forsøger Kristian at finde noget bedre grave-værktøj - vil en prutte-konkurrence med Hanne Riffel hjælpe ham?

17:30  

Motor Mille og Børnebanden - Huller på bukserne
Motor Mille og Børnebanden - Huller på bukserne Motor Mille bliver fanget i vindmøllen, så Børnebanden må sætte missionen i gang alene. Langemand vil lave huller på de voksnes bukser. Bjørk bliver opdaget og må gemme sig, da hun vil snuppe dem tilbage. Oscar og Theo lægger fælder for at slippe væk fra håndlangerne og befri Bjørk.

17:45  

Vennerne og det grønne lys (8:20)
Vennerne og det grønne lys (8:20) Anna og Emilie skal aflede den mystiske mand ved at sælge sten til ham. Imens lister Buster sig ind i Anders' hus efter den fjernstyrede bil. Men inden han når så langt, får han øje på noget virkelig mystisk.

17:54  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John leger politibetjent med dilleren, men magten stiger John til hovedet, og snart er han selv bag tremmer, og en vaskeægte tyveknægt er på fri fod i byen.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Mød kyllingen Karla, de Mesterlige Monsterbørn, den gule Yeti og Tom & Jerry, når TamTam serverer en fantastisk blanding af helt nye og klassiske tegnefilm for børn og deres forældre.

20:00  

Forsvundne arvinger IV: En hårdt ramt familie (3:4)
Forsvundne arvinger IV: En hårdt ramt familie (3:4) Da Erik blev begravet, var der ingen til at sige farvel i kirken udover præsten. Men da Mette Frisk og Adam Jon Kronegh leder efter arvinger, dukker der både venner og slægtninge op. De vidste ikke, at han var død. Eriks familiehistorie viser sig at være præget af en række tragiske hændelser, der også har sat sine spor i hans liv.

20:00  

VM Håndbold 2023: Efter Danmarks semifinale
VM Håndbold 2023: Efter Danmarks semifinale Josefine Høgh åbner VM-studiet i Malmø Arena og i selskab med Camilla Andersen og Lars Krogh Jeppesen samler hun op Danmarks semifinale imod Spanien i Gdansk. Der er højdepunkter fra kampen og interview med de danske spillere.

20:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

20:45  

VM Håndbold 2023: Før kampen Frankrig - Sverige
VM Håndbold 2023: Før kampen Frankrig - Sverige Josefine Høgh varmer op til semifinalen mellem Frankrig og Sverige direkte fra Tele2 Arena. I studiet har hun selskab af Camilla Andersen og Lars Krogh Jeppesen.

DR2

18:00  

Kongelige eskapader II - Frederik 4.
Kongelige eskapader II - Frederik 4. Dansk historieserie fra 2019 Begær har altid været med til at styre os mennesker, men hvor meget har det egentligt fået lov til at styre historiens gang? I denne programserie kigger vi på forskellige tidspunkter i kongerækken, hvor begær efter sex, penge eller magt har været med til at ændre Danmarkshistorien. I dette afsnit skal vi høre historien om Frederik 4., der som enevældig konge ikke er bange for at bruge sin magt til at bryde både regler og normer for elskerinder. Hele to gange begår han bigami, og er altså gift med to kvinder samtidig, hvilket skaber stor skandale både blandt folket og i Kongehuset. Sendt første gang 04.09.2019

18:30  

Kongelige eskapader II - Frederik 5.
Kongelige eskapader II - Frederik 5. Dansk historieserie fra 2019 Begær har altid været med til at styre os mennesker, men hvor meget har det egentligt fået lov til at styre historiens gang? I denne programserie kigger vi på forskellige tidspunkter i kongerækken, hvor begær efter sex, penge eller magt har været med til at ændre Danmarkshistorien. Det sidste program er beretningen om en konge, som slet ikke evnede at være det. Det er historien om, hvordan Frederik 5.s overdrevne forhold til sex, kvinder og alkohol førte den enevældige magt direkte over i hænderne på hans hofmarskal. Sendt første gang 11.09.2019

19:00  

Husker du ...1979
Husker du ...1979 - året er 1979. På kanten af et årti hvor efterlønnen bliver indført, Grønland får hjemmestyre og Anker Jørgensen opgiver SV-regeringen. Den folkekære sanger Gustav Winkler bliver dræbt i et trafikuheld. Hækkerup slapper af i sin båd og en rødstrømpe fortæller om, hvordan hun en mørk novembernat var med til at besætte Grevinde Dannerhuset. Mød skuespilleren Farshad Kholghi som flygtede fra Iran, hvor han oplevede den islamiske revolution.. Der er discohit på hit, såsom: "I Will Survive", "Knock on Wood" og " I Love the nightlife". Pejlevognen jager i hele landet og angst for edb-registrering og overvågning plager os også i 1979. Sendt første gang 27.04.05

19:00  

Husker du ...1978
Husker du ...1978 - året er 1978. 1978 er et år med nye og utraditionelle løsninger. Anker Jørgensen danner en SV regering. Undervisningsminister Ritt Bjerregaard flytter ind på hotel Ritz i Paris. Og verdens første reagensglasbarn kommer til verden i England. 1978 er også året, da Danmark må sige farvel til Jens Otto Krag. Den katolske verden mister to paver. Heldigvis er der da også lyspunkter. Matador bliver sendt første gang og bliver en bragende succes for DR. Sendt første gang 20.04.05

20:00  

Amundsen
Amundsen Norsk autentisk drama fra 2019. Den norske eventyrer Roald Amundsen er besat af tanken om at opdage de sidste uudforskede dele af kloden. I et kapløb med englænderen Robert Scott bliver han i 1911 den første, der når Sydpolen. Men Amundsen er en mand, som ikke viger tilbage for at lyve for sine nærmeste for at få sine drømme til at gå i opfyldelse. Ikke mindst broren Leon, hans faste støtte, må lide under Amundsens valg. Medvirkende: Pål Sverre Hagen, Christian Rubeck, Katherine Waterston m.fl. Instruktion: Espen Sandberg.

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Da Jia tager sin egen beslutning uden at tænke på sit team først, truer hun deres opgave. Og hun lærer, at en god ven og holdkammerat er en, der respekterer og samarbejder.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:10  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Bedst kan ikke falde i søvn, da han er bange for ikke at komme op til tiden og synge live i "Godmorgen Bedsteby". Heldigvis har han sin søster, Bedster, der kan hjælpe. Efter utallige mislykkede forsøg får Bedster endeligt Bedst til at sove. Men først efter at have vækket hele vejen.

19:30  

Svampebob Firkant VIII (17)
Svampebob Firkant VIII (17)

19:35  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

20:00  

Manou - luftens helt
Manou - luftens helt Den lille forældreløse mursejler Manou bliver adopteret af et mågepar, og han gør alt for at blive accepteret i mågekolonien. Da han møder andre mursejlere, befinder han sig mellem to verdener og må finde ud af, hvor han egentlig hører hjemme.

DR1

21:00  

VM Håndbold 2023: Frankrig - Sverige, semifinale, direkte
VM Håndbold 2023: Frankrig - Sverige, semifinale, direkte

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:35  

VM Håndbold 2023: VM-studiet
VM Håndbold 2023: VM-studiet Josefine Høgh har sidste nyt om det danske landsholds semifinale mod Spanien i VM-studiet, hvor hun har selskab af Camilla Andersen og Lars Krogh Jeppesen.

21:50  

VM Håndbold 2023: Frankrig - Sverige, semifinale, direkte
VM Håndbold 2023: Frankrig - Sverige, semifinale, direkte

22:30  

VM Håndbold 2023: Efter kampen Frankrig - Sverige
VM Håndbold 2023: Efter kampen Frankrig - Sverige VM-studiet direkte fra Stockholm Arena. Vært : Josefine Høgh

22:45  

The A-Team
The A-Team Amerikansk actionfilm fra 2010. Fire benhårde, bindegale elitesoldater bliver hængt op på en forbrydelse, de ikke har begået. Heldigvis er den kradsbørstige kvartet ikke sådan at løbe om hjørner med, og snart går jagten på den skyldige ind. Det kommer ikke til at gå stille af sig. Medvirkende: Liam Neeson, Bradley Cooper, Jessica Biel m.fl. Instruktion: Joe Carnahan.

DR2

22:00  

Jojo Rabbit
Jojo Rabbit Oscarbelønnet newzealandsk-amerikansk satire fra 2019. Ensomme Jojo på 10 år er medlem af Hiltlerjugend, hvor de andre unge nazister driller ham. Men hans usynlige ven Adolf Hitler giver ham nyt mod. Da Jojo opdager, at hans enlige mor skjuler en ung, jødisk pige på loftet, bliver hans verden vendt på hovedet. Kan Jojo holde fast i sin fanatiske nationalisme? Ærkefjenden virker jo meget sød... Medvirkende: Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Scarlett Johansson, m.fl. Instruktion: Taika Waititi.

23:40  

Skæbnefortællinger fra Auschwitz (1:2)
Skæbnefortællinger fra Auschwitz (1:2) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Auschwitz Untold: in Colour) De var børn, da 2. verdenskrig startede - og blev ført ind i et grusomt helvede i den nazistiske dødslejr Auschwitz. Her deler Holocaust-overlevere deres historier fra udryddelseslejren. De afslører detaljer om de nazistiske krigsforbrydelser og fortæller, hvordan de slap levende ud af rædslerne. Beretninger og vidnesbyrd, der ledsages af restaurerede og farvelagte sort-hvide arkivoptagelser.

TVR

21:25  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

00:35  

Chalet Girl
Chalet Girl Britisk komedie fra 2011. Skateboard-stjernen Kim arbejder på en dødssyg burgerbar. Men da hun bliver tilbudt et job på et af Europas mest eksklusive skisportssteder, slår hun til. Kim har svært ved at falde til i overklassemiljøet, indtil hun opdager snowboarding, som hun har et kæmpe talent for. Det giver hende mulighed for at vinde en kæmpe pengepræmie ved sæsonfinalen. Men først må hun få styr på forholdet til chefens søn Johnny, som hun er brændt varm på. Medvirkende: Felicity Jones, Ed Westwick, Bill Nighy m.fl.. Instruktion: Phil Traill.

02:10  

Den tynde blå linje II (7:8)
Den tynde blå linje II (7:8) Svensk politiserie fra 2022. (Tunna blå linjen) En gruppe dyrerettighedsaktivister terroriserer en svinebonde. Sara knytter an til en ung aktivist i gruppen og forsøger at få hende ind på en anden bane i livet. Samtidig har Sara selv ændret bane. Er hun og Magnus klar til hinanden? Det ladede forhold mellem Dani og Katrin når nye højder, da Katrin byder Dani på middag.

03:10  

Kriminalkommissær Barnaby XI: Samtale med de døde (7)
Kriminalkommissær Barnaby XI: Samtale med de døde (7) Engelsk krimiserie fra 2008. (Midsomer Murders) "Samtale med de døde". Barnaby og Jones bliver hvirvlet ind i en særpræget sag om overtro og antikviteter, da to ægtepar forsvinder sporløst fra deres huse på et stort gods. Den nærliggende skov siges at være hjemsøgt af en gruppe munke, der blev massakreret for mange år siden. Men da den clairvoyante Cyrus LeVanu finder liget af en ukendt mand i skoven, viser det sig at være af nyere dato... Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Cyrus LeVanu: Jeroen Krabbé. Instruktion: Sarah Hellings.

DR2

00:25  

Skæbnefortællinger fra Auschwitz (2:2)
Skæbnefortællinger fra Auschwitz (2:2) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Auschwitz Untold: in Colour) Da de ankom til Auschwitz, landede de i helvede. Her deler Holocaust-overlevere de fysiske og psykiske udfordringer de oplevede som kz-fanger, fortæller om deres overlevelsesstrategier og afslører, hvilke former for modstand der var inden for udryddelseslejrens mure. Beretninger og vidnesbyrd, der ledsages af restaurerede og farvelagte sort-hvide arkivoptagelser.

01:15  

Boksekongerne (4:4): En mester giver aldrig op
Boksekongerne (4:4): En mester giver aldrig op Britisk sportsdokumentarserie fra 2021. (The Kings) Hagler slår sin titel fast som USA's bedste bokser i 1985, og Leonard vender tilbage til ringen for at udfordre den nye mester. Kampen bliver én af boksehistoriens mest kontroversielle, og Hagler indstiller efterfølgende sin karriere. Parallelt med boksekongernes professionelle kampe i slutningen af 80'erne, finder et mord sted i Hearns' palæ, og Durán bliver personligt påvirket af USA's invasion af Panama og eftersøgningen af landets diktator.

02:15  

Rose McGowan: Kvinden der startede #metoo (4:4)
Rose McGowan: Kvinden der startede #metoo (4:4) Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Citizen Rose) Rose tager til Italien, hvor hun mødes med skuespillerinden Asia Argento og marcherer sammen med tusinder af kvinder på den internationale kvindedag. Senere besøger Rose det område, hvor hun boede med sin far, da han var en del af den berygtede kult Children of God.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, TRANEKAER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0127020653