Tranekær
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 7. november 2020

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 7. november 2020

DR1

01:35  

Shetland: Dødvande
Shetland: Dødvande Journalisten Jerry Markham omkommer i en bilulykke. Jerry var en god ven af politimanden Jimmy Perez, der finder omstændighederne mistænkelige. Var Jerry på sporet af en kontroversiel historie? Og var det det, der kostede ham livet? Jimmy Perez: Douglas Henshall.

03:35  

Bonderøven (12:16) - Kul og koskind
Bonderøven (12:16) - Kul og koskind På Kastaniegården arbejder Frank videre med den nye portåbning til den del af stalden der skal bevares. Dansk salat og asiatisk kål skal plantes og sås i køkkenhaven. Det er godt at have til vinter. Og så laver Frank trækul til smedjen med sin hjemmelavede, thailandske trækulsbrænder.

04:15  

Maddysten (5:8)
Maddysten (5:8) Der er fem familier tilbage i Maddysten, og denne gang skal de udfolde sig i det asiatiske køkken. Familierne skal lave mad med masser af chili, de skal pille tigerrejer på tid og lave en thailandsk inspireret ret, hvor Dak kommer dem til hjælp. Til sidst skal familierne lave running sushi i rå mængder. Der kommer nemlig en flok sultne sushielskere på besøg, og det er familien med flest tomme tallerkner, der vinder konkurrencen. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, madnørd Timm Vladimir og kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang.

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Husdrømme (4:8)
Husdrømme (4:8) Pernilla Månsson Colt og Gert Wingårdh besøger Katja og Jonnie, der i sommeren 2013 fik den tunge besked, at Katja havde en tumor i hypofysen. De indså med det samme, at de måtte finde en enklere måde at leve på, men det kan være umuligt, når man bor i et ældre hus, der konstant skal renoveres. Det, de allerhelst ville, var alligevel at blive boende - og så fødtes ideen til en anderledes husdrøm.

06:35  

Alene i vildmarken USA IV (10:11)
Alene i vildmarken USA IV (10:11) Syv familiepar er hver for sig blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Temperaturen falder drastisk på Vancouver Island og betyder nye udfordringer for de par, der stadig er tilbage. Én deltager bliver ramt af sygdom, mens en anden deltagers voldsomme temperament truer med at drive en kile ind i forholdet til makkeren.

07:15  

Alene i vildmarken USA IV (11:11)
Alene i vildmarken USA IV (11:11) Syv familiepar er hver for sig blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. De sidste deltagere presses af kulden og rammes af et næsten uimodståeligt ønske om at give op. Men de 500.000 dollar er svære at give slip på og får deltagerne til at presse sig selv til det yderste, indtil et af parrene må kaste håndklædet i ringen.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:05  

RBG
RBG Kvindesagsforkæmpere og kulturikon. Den nu afdøde højesteretsdommer Ruth Bader Ginsburg er først de seneste år blevet et kendt ansigt i USA. Men hele sit liv har hun kæmpet for kvinders rettigheder og ligestilling. Dette personportræt udforsker hendes ekstraordinære liv, karriere og juridiske arv.

01:40  

Det store Trumpshow (3:3)
Det store Trumpshow (3:3) Donald Trump blev præsident stik mod alle forventninger. Gennem tre afsnit ser vi tilbage på hans år i Det Hvide Hus, nu hvor hans første præsidentperiode lakker mod enden. Vi møder en række farverige personligheder - fra Trump-rådgivere til Stormy Daniels, og ser, hvordan de kæmper med den uforudsigelige præsident. Hvordan har Trump klaret jobbet som den mest magtfulde mand på planeten?

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gudstjenester: Tønder Kristkirke (1:3)
Gudstjenester: Tønder Kristkirke (1:3) Allehelgen i Tønder Kristkirke mindes de mange der døde i krigen 1914 til 1918. En brevveksling fra skyttegravene under Første Verdenskrig blev startskuddet til arbejdet med gudstjenestens gæst Anna Elisabeth Jessens debutroman "Om hundrede år". Med dette som tema holder provst Christina Rygaard Christensen gudstjeneste i den store Kristkirke midt i byen. Anders Laugesen er vært og organist er Poul Skjølstrup der spiller til salmerne: Nu står der skum fra bølgetop, DDS 731, Den store hvide flok vi se, DDS 571, Nærmere, Gud, til dig, DDS 26, Når jeg er træt og trist, DDS 658, Dejlig er jorden, DDS 121.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Inui (2)
Inui (2)

05:10  

Masha og Bjørnen (8)
Masha og Bjørnen (8) Skyd løs

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet V (8)
Ramasjang Mysteriet V (8) Det er rart altid at vide, hvad klokken er. Men det er svært at vide, når ens armbåndsur er blevet stjålet! Og det er lige præcis, hvad der er sket for Rasmus. Det er ikke til at regne ud, hvem der har taget uret! Heldigvis får Kristian hjælp af Birk til at løse mysteriet. Men er det nok? Og får Rasmus sit ur tilbage?

06:05  

Rasmus Klump (17)
Rasmus Klump (17)

06:15  

Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER
Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER Thomas' store idol er action-helten 'General Stålfjæs'. Han vil gerne have Jakob til at forstå, hvor fantastisk sej 'Stålfjæs' er, så han gør alt, hvad han kan, for at få Jakob overbevist. Jakob er fuldstændig ligeglad med Thomas og 'Stålfjæs', for han er nemlig helt fordybet i sin modeltogbane og de dukker, der er med toget. Thomas bliver nysgerrig på, hvad det er Jakob laver, men hver gang han prøver at være med, så dukker 'Stålfjæs' op i Thomas' samvittighed, og forsøger at få Thomas til at sabotere Jakob.

06:35  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Børnene i Grønnedal forsøger at lave et skoleorkester, men det er lettere sagt end gjort. Til gengæld kan musik bruges til noget helt andet.

06:50  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris III (16)
Gurli Gris III (16)

07:05  

Gurli Gris III (17)
Gurli Gris III (17) Hr. Kartoffel kommer på besøg

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Bamse
Morgensang med Ramasjang | Bamse Hokus Pokus! I dag vil Bamse lave trylleshow for Silja, og måske de også kan trylle lidt regn frem? Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Stop! (5)
Stop! (5) Klara er virkelig sulten, men far har lavet sin ulækre oksekødsstuvning. Klara vil hellere have en rigtig god sandwich, men far bevogter køleskabet.

07:30  

Den grimme ælling og mig
Den grimme ælling og mig

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (33)
Vidundervovsen Vaffel (33)

 
DR1

10:00  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

10:15  

Naturens vidundere II (2:3)
Naturens vidundere II (2:3) Vores verden er fuld af naturvidundere. Store bjergkæder, uigennemtrængelige regnskove og tropiske øer. Enestående steder, hvor der ofte er en overflod af dyr, som kan sikre overlevelse. Men som også udgør en trussel mod de mennesker, som har vovet at bosætte sig der. Her møder vi nogle af dem og ser, hvordan de udvikler deres overlevelsesstrategier i takt med, at disse ekstreme og ugæstfrie steder forandrer sig.

11:05  

Miss Marple: Nemesis (1:2)
Miss Marple: Nemesis (1:2) En afdød ven beder via sine sagførere Miss Marple om at løse en gammel mordgåde. Hun får slet ingen spor at gå efter, men bliver blot inviteret på en bustur til historiske steder og haver.Miss Marple: Joan Hickson

DR2

09:15  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:45  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

10:45  

Det store Trumpshow (3:3)
Det store Trumpshow (3:3) Donald Trump blev præsident stik mod alle forventninger. Gennem tre afsnit ser vi tilbage på hans år i Det Hvide Hus, nu hvor hans første præsidentperiode lakker mod enden. Vi møder en række farverige personligheder - fra Trump-rådgivere til Stormy Daniels, og ser, hvordan de kæmper med den uforudsigelige præsident. Hvordan har Trump klaret jobbet som den mest magtfulde mand på planeten?

11:35  

Troldspejlet & Co.
Troldspejlet & Co.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (3)
Flaskepost fra Stillehavet II (3) Båden kommer! Vi flytter ombord og møder dem, der bor på båden. På markedet skal de sidste ting lige ordnes, og så sejler vi afsted

09:20  

Min lille hund Mester (3)
Min lille hund Mester (3) Det er blevet efterår, det regner og er koldt udenfor, så Thomas holder sig helst inden døre. Men Mester derimod elsker at lege rundt i de nyfaldne brune blade og kan ikke forstå hvorfor Thomas ikke vil leje med. Mester sjasker ind i huset med våde og beskidte poter, og synes ikke at Thomas forstår sig på dyr. Men mennesker har altid fortalt historier om dyr siger Thomas, og så fortæller han Mester historien om aben og skildpadden.

09:27  

Hunden Ib - går ud af bussen
Hunden Ib - går ud af bussen

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:30  

Kasper og Sofie II (1)
Kasper og Sofie II (1) Kasper vil gerne have et kæledyr. Maria har brug for nogen, der kan tage sig af to kattekillinger. Kasper og Siri bliver enige om, at de godt kan passe killingerne, men uden at spørge deres forældre. De håber nemlig, at de kan beholde dem. Men da kattekillingerne laver kaos i hele huset, forstår Kasper, at der er meget arbejde i at have et kæledyr.

10:45  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:10  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:45  

Min mosters historier - Ny proviant
Min mosters historier - Ny proviant Skibskokken Pande er løbet tør for Proviant. Theodor vil ind på land, så han kan finde ny proviant ligesom den modige Jens Munk. Theodor, Lola og Pande finder, muslinger, tang og strandkål. Et rent festmåltid når man har en stor appetit som en ægte sømand!

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at sælen kan sove under vandet? Ta´ med Lille Nørd på sæljagt og se om det lykkes Anders og Katrine at lære sælerne et par cirkustricks.

DR1

12:00  

Miss Marple: Nemesis (2:2)
Miss Marple: Nemesis (2:2) En døende Miss Temple fortæller Jane, at sandheden om sagen blev begravet sammen med Verity. Jane flytter ind hos de tre søstre igen for at rede trådene ud. Miss Marple: Joan Hickson

12:55  

Når mor eller far er psykisk syg (1:4)
Når mor eller far er psykisk syg (1:4) Maries mor har angst og posttraumatisk hjernesyndrom. Sallys mor er periodisk depressiv. Og Marias mor har ADHD, angst og depression. Og sådan er det for mere end 300.000 børn i Danmark, som vokser op i familier, hvor en af forældrene har en psykiatrisk diagnose. Men hvordan er det at vokse op med en far eller en mor, som er psykisk syg? Vi følger Sally, Marie og Maria og deres familier, når de med hjælp fra psykiatrien i Aalborg forsøger at få hverdagen til at hænge bedre sammen.

13:40  

Bonderøven - Rejsning på Kastanjegården
Bonderøven - Rejsning på Kastanjegården Så er det i dag, det vil vise sig om alle ender passer i det store mølleprojekt. Bundkonstruktionen skal samles og hejses. Det kræver mandskab, nøjagtighed og en kæmpe kran. Og så gemmer en forpjusket våd høne på hele 5 overraskelser.

14:10  

Kender Du Typen? - med butler og bacon
Kender Du Typen? - med butler og bacon Kender Du Typen? besøger i dag en liebhaverlejlighed fra 1908, som ligger centralt i København med udsigt til vand og Tivoli. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup har 285 kvadratmeter at boltre sig på, når de skal finde ud af, hvem der bor i det herskabelige hjem, som vores hovedperson deler med ægtefælle og to drenge. Vært: Mads Steffensen

14:40  

Gintberg, Eskelund og Den dybe Tallerken: Elise Sørensen
Gintberg, Eskelund og Den dybe Tallerken: Elise Sørensen Vidste du, at stomiposen blev opfundet af en anonym sygeplejerske, der hed Elise Sørensen? Komikerne Jan Gintberg og Carsten Eskelund er meget imponerede over, hvordan Elises ide har gjort livet lettere for et utal af patienter verden over, så nu rejser de til hendes fødeby Kalundborg for at undersøge, om området stadig avler kreative borgere. Og DET gør det. Jan og Carsten besøger blandt andet det lugtfri udedas, besøgshesten Henning og Jørn, som har opfundet et drejeligt jagttårn.

DR2

12:05  

Kamæleonen
Kamæleonen Den unge Stephen Meyers er pressetalsmand for den idealistiske guvernør Mike Morris, der håber at blive demokraternes præsidentkandidat. Dermed trækkes Meyers ind i et politisk magtspil præget af intriger, manipulation og beskidte tricks, men det viser sig hurtigt, at det er et spil, som Meyers mestrer bedre end de fleste. Medvirkende: Ryan Gosling, George Clooney, Philip Seymour Hoffman m.fl. Instruktion: George Clooney.

13:40  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Avisen er blevet erklæret for et dødt medie i stort set hvert eneste årti indenfor nyere tid. Vi ser nærmere på denne endnu uopfyldte profeti og på, hvordan aviserne helt fra den spæde begyndelse har konkurreret i forsøget på at vinde læsere. Mød den tredobbelte OL-vinder, Niels Fredborg, der ved OL i München i 1972 bliver vidne til en storstilet terroraktion sat i scene af den arabiske terrorgruppe Sorte September. I en tid, hvor vi bestiller skræddersyede specialrejser som aldrig før, ses tilbage på charterrejsens opståen. Hvad var det, der var så fascinerende ved denne rejseform, så der i 1960 landede 130 charterfly på Mallorca i døgnet?

14:30  

I Adams verden
I Adams verden TV-spil af Leif Panduro Medvirkende Preben Neergaard; Martin Sne; Bjørn Puggaard-Müller; John Wittig; Ann-Mari Max Hansen; Holger Juul Hansen; Asbjørn Andersen; Lise Ringheim; Jytte Breuning; Birgitte Price; Ove Sprogøe; Henning Palner; Lily Weiding; Jørgen Langebæk; Poul Glargaard; Mime Fønss; Jens Okking; Ina Løndahl; Hans-Henrik Krause; Lis Adelvard; Edward Fleming Fra 1973

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (10)
Ramajetterne III (10) Der er dårlig stemning i Ramasjang Lufthavn. Sus har fået ansvaret for at lave en sikkerhedsvideo. Men Øvst, Finn Falk og Flummer er misundelige og nedlægger arbejdet. Pludselig tager videoproduktionen en uventet drejning.

12:50  

TV AVISEN for dyr - Svindlerkaninen (1)
TV AVISEN for dyr - Svindlerkaninen (1) Marsvinet Pjuske præsenterer de nyeste nyheder fra dyrenes verden til alle dyr, der kigger med derhjemme. Men hvis du er et menneske, der godt kan lide dyr, er du også velkommen til at se med. I dag kan du få svaret på hvorfor giraffer har så lange halse. Der er en efterlysning af den snedige svindlerkanin Claude. Du kan se rypen Pernille danse stepdans i Dans Med Vildt. Og til sidst er der en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

12:55  

Didrik Drage (36)
Didrik Drage (36)

13:10  

Kika og Bob (21)
Kika og Bob (21) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Morten Skildpadde II (14)
Morten Skildpadde II (14)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Spøgelsesjægeren (8)
Hr. Skægs hotel - Spøgelsesjægeren (8) Hr. Skæg ser mystiske ting på sit hotel, og kort efter får han besøg af en japansk spøgelsesjæger. Hendes største ønske er at tage et foto af et rigtigt spøgelse med sit specielle spøgelseskamera. Men er der virkelig et spøgelse på Hr. Skægs Hotel?

14:00  

Brillebjørn (9)
Brillebjørn (9) Norsk dramaserie. Sophia har fået en køjeseng og glæder sig meget til at sove i overkøjen, men da hun vågner om natten og skal på toilettet, er stigen ned fra overkøjen ret stejl.

14:05  

Alfons Åberg (2)
Alfons Åberg (2) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline I dag er det dragevejr! Men da Sofus holder fast i dragesnoren, flyver han væk! Pludselig havner han nede i vandet, hvor han møder én, der synger: "Bim, Bam, Busse, jeg er en haletudse!" , og det er en rigtig god sang!

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Der kommer cirkus til byen, og den store tiger bryder ud for at besøge den lille kat Findus, som måske er dens fætter.

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:10  

Dad's Army
Dad's Army Det politiske håb Stephen Collins er sønderknust, da han hører, at hans assistent er død. Pressen lugter hurtigt en historie - havde Stephen en affære med den unge kvinde? Mens hans kolleger borer i sagen, efterforsker journalisten Cal drabet på en pusher. De to sager viser sig at være forbundne, og efterhånden bliver det klart for både Stephen og Cal, at der er meget større ting på spil, end de troede. Medvirkende: Russell Crowe, Ben Affleck, Rachel McAdams, Helen Mirren m.fl. Instruktion: Kevin Macdonald.

16:45  

Fællessang - hver for sig
Fællessang - hver for sig Fællessang er tilbage igen. Phillip Faber sidder klar ved klaveret, mens Mads Steffensen på ny præsenterer en perlerække af Danmarks dygtigste kunstnere og nye talenter, som alle glæder sig til at synge sammen med danskerne hjemme i stuerne. Så smør stemmebåndene og klik på kameraet i mobilen, når vi skruer op for Danmarks største syngende fællesskab fredag aften.

17:45  

Folk og fæ (3:6)
Folk og fæ (3:6) Det er galopweekend, og Siegfried håber at score tjansen som vagthavende dyrlæge ved Darrowby galopbane. Det er en stilling, han har haft kig på længe, og han gør sit bedste for at gøre indtryk på banens chef, general Ransom. Samtidig øjner Tristan en chance for at imponere pubbens nye barpige, mens James stilles over for sin karrieres sværeste opgave.

DR2

16:15  

Livsbilleder (1:4)
Livsbilleder (1:4) Det første af fire programmer med billeder fra det virkelige liv - set og fortalt af Niels Hausgaard. Med sketches af Jacob Haugaard og Finn Nørbygaard. Sendt første gang i 1987.

16:50  

Russian Pizza Blues (3:3)
Russian Pizza Blues (3:3) Sommernatten er stadig fuld af overraskelser! Bedst som Leslie Howard Hansen fik overtalt sin storebror, B.B., til at give sin gamle kæreste den ring, han har gemt i alle årene, vælter ulykkerne ned over dem. I tårnet på Langebro er Claus faldet i søvn, og pludselig står Hugo ansigt til ansigt med en mystisk gæst. Mens Robert er på vej til Zanzibar, har Sergei genfundet sin datter, Elena - men dermed er deres problemer ikke løst. Medvirkende: Sergei: Sergei Gazarov Elena: Marianna Roubintchik Leslie Howard Hansen: Michael Wikke Bjarne Bent: Steen Rasmussen. Desuden medvirker: Claus Nissen, Hugo Øster Bendtsen, Robert Grant, Charlotte Toft, Line Kruse, Michael Kvium, Rikke Wölck, Nastja Arcel, Ian Burns, Monica Zetterlund og mange flere. Manuskript: Steen Rasmussen, Michael Wikke og Mikael Olsen. Instruktion: Steen Rasmussen og Michael Wikke. Foto: Erik Zappon. Musik: Billy Cross og Joakim Holbek. Produktion: Filmkonsortiet Zanzibar i co-produktion med bl.a. DR TV-Drama. Sendt første gang 11.04.95

17:20  

Monty Python's Flying Circus (43)
Monty Python's Flying Circus (43) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

17:50  

Monty Python's Flying Circus (44)
Monty Python's Flying Circus (44) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris V (19)
Gurli Gris V (19) Gustavs nye dinosaur

15:15  

Gurli Gris V (20)
Gurli Gris V (20) Bedstefar Gris tog klarer skærene

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Ustyrlig vækst

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:00  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (3)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (3)

17:15  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (4)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (4)

17:30  

Vennerne og det grønne lys (2:20)
Vennerne og det grønne lys (2:20) Hugo har filmet det grønne lys. Han vil vise det til Anders, men ingen åbner. Da han viser videoen til Buster og Emilie, opdager de noget mærkeligt: Anders' far forsvinder i det grønne lys!

17:40  

Onkel Rejes Heavyband (10)
Onkel Rejes Heavyband (10) Mormor har brugt strengene fra Onkel Rejes guitar til en ny æggedeler, så Reje og Krølle må en tur hen til Palle Fehårs musikbutik efter nye. Og her bliver det ikke de nye strenge, men en konkurrence om at vinde Verdens Fedeste Heavyguitar, der løber med opmærksomheden.

17:50  

Min ven Marlon (11)
Min ven Marlon (11) Hugo får mistanke om, at Marlon skjuler noget for ham. Hvad er det, han ikke vil fortælle?

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:10  

Store bæster - de sidste giganter (1:3)
Store bæster - de sidste giganter (1:3) Hvad betyder størrelse i dyreverdenen? Overalt på jordkloden findes der kæmper. Dyr, hvis kroppe slår alle rekorder. Biologen Patrick Aryee går på jagt efter nogle af verdens største dyr - for at finde ud af, hvorfor størrelsen er så vigtig i naturen. Han lægger ud på det amerikanske kontinent, hvor blandt andre gråbjørnen hører til de største.

20:00  

Den store bagedyst (6:9) - Chokolade, chokolade og atter cho
Den store bagedyst (6:9) - Chokolade, chokolade og atter cho En både højtelsket og frygtet ingrediens i bageteltet er chokolade. Nu skal de seks tilbageværende deltagere vise dommerne, at de mestrer perfekt temperering og at de kan sammensætte de ypperste smage med chokolade som hovedstjernen i showet. Og så kommer en helt særlig gæstedommer med en hemmelig chokoladeudfordring, der får præstationspresset op i det røde felt!

DR2

18:20  

Point Blank
Point Blank Gangsteren Walker stjæler en formue fra en anden bande, men snydes af sin partner, som efterlader ham på fængselsøen Alcatraz - tilsyneladende døende. Men Walker kommer til live igen og sætter alt ind på at få hævn over sin ven, der tilmed er rendt med hans kone. På sit hævntogt sætter Walker sig op mod et helt gangstersyndikat, hvor ingen er, hvad de giver sig ud for at være. Medvirkende: Lee Marvin, Angie Dickinson, Keenan Wynn. Instruktion: John Boorman.

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter og billedkunstner Tomas Lagermand Lundme fat på salmen "O kristelighed".

20:00  

Her er dit hit: Den Knald Røde Gummibåd med Birthe Kjær (3:8
Her er dit hit: Den Knald Røde Gummibåd med Birthe Kjær (3:8 DR2 dykker ned i 8 store danske hits og forsøger at finde ud af, hvorfor netop de sange er blevet allemandseje. Vi har fyldt programmerne med gode historier, musiknørderi og livemusik. Aftenens hit er Den Knald Røde Gummibåd med Birthe Kjær

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:05  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Kasper og Sofie (12)
Kasper og Sofie (12) Holder fødselsdag

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (1)
Pyjamasheltene II (1)

19:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:20  

Zorro (18)
Zorro (18) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:45  

Alfons Åberg (3)
Alfons Åberg (3) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

20:00  

Flyvende Farmor
Flyvende Farmor Farmor sidder på et underligt hjem, der hedder Lykkenbo. Sammen tager hun og Eva på jagt efter Evas farfar, Åge, som forsvandt i sin postflyver efter tre dejlige dage og nætter med farmor. Han havde desværre den uheldige egenskab, at han altid faldt i søvn, når han var meget glad, så de fleste regner ikke med at se ham igen. Bortset fra farmor, som er overbevist om, at de skal mødes i Rom, sådan som de aftalte det for snart mange år siden. Eva og farmor drager afsted gennem Danmark med mor og far i hælene.

DR1

21:00  

Jumanji: Welcome to the Jungle
Jumanji: Welcome to the Jungle Fire unge suges ind i et mystisk videospil. Pludselig er nørden Spencer forvandlet til en muskelsvulmende eventyrer, mens sportsidioten Fridge er blevet en meget lidt sporty zoolog. Den selvoptagede Bethany er forvandlet til en mandlig professor - og outsideren Martha er blevet en sej krigerkvinde. For at afslutte spillet og komme tilbage til den virkelige verden må kvartetten tage ud på deres livs farligste eventyr. Medvirkende: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black m.fl. Instruktion: Jake Kasdan.

22:50  

Unge Morse VI (1:4)
Unge Morse VI (1:4) Morses politistation er blevet nedlagt, og han og kollegerne er spredt for alle vinde. Morse er havnet i ordenspolitiet i en lille flække langt ude på landet. Hans tid går med at opklare småtyverier og opstøve bortkomne heste - lige indtil han en dag finder liget af en savnet skolepige. Da en ung stofmisbruger anholdes for mordet, sætter Morse alt ind på at bevise, at han er uskyldig.

DR2

21:00  

Temalørdag: Alle kan blive millionær
Temalørdag: Alle kan blive millionær Hvem drømmer ikke om at være uafhængig af en månedsløn? Hvem vil ikke gerne være økonomisk fri til at vælge det liv, man selv drømmer om? En stor gruppe danskere er i gang med at gøre drømmen til virkelighed. De er privatinvestorer og sætter kursen mod den første million. Og de deler gerne deres metoder. Thea og Stefan sparer sig vej til millionerne. Linnea investerer på aktiemarkederne og vil have penge nok, inden hun er 45. Og supertraderen Tom Hougaard spiller det store spil. Han er forlængst millionær i alle verdens valutaer - og sætter hver dag nye millioner på højkant i jagten på endnu flere penge.

22:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Tag med, når Jonatan Spang spænder apokalypsens ryttere foran satirevognen og rider igennem ugens historier. Jonatan spinner nyhedshjulet, stikker sit satirespyd dybt ind i dobbeltmoralen, griller hyklerne og bringer dig helt tæt på sandheden

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Filmperler: The Search
Filmperler: The Search I 1999 går Rusland i krig i Tjetjenien. Rædslerne binder fire menneskeskæbner sammen. Drengen Hadji må flygte med sin spæde lillebror i armene, da hans mor og far bliver myrdet. Han møder ngo-arbejderen Carole, og med hendes hjælp vender han langsomt tilbage til livet. Samtidig leder Hadjis storesøster desperat efter sine brødre, mens den unge russiske soldat Kolia gradvist ædes op af krigens gru. Medvirkende: Bérénice Bejo, Annette Bening m.fl. Instruktion: Michel Hazanavicius.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:15  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:30  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:25  

Lewis: Det, der er tabt
Lewis: Det, der er tabt Kriminalkommissær Lewis og hans kollega Hathaway bliver tilkaldt, da en universitetslektor findes død ombord på en sightseeing-bus. Sporene fører makkerparret til godset Crevecoeur Hall, hvor Hathaway tilbragte en stor del af sin barndom. Her møder Hathaway en gammel flamme, og det skaber splid mellem den unge politimand og hans chef. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Bill Anderson.

01:55  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Spioner (3)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Spioner (3) "Spioner". Barnaby lader sig overtale til at være dommer i en cricketkamp. Hans meddommer er en excentrisk eks-spion - og til sin kones store overraskelse afslører Barnaby, at han selv har en fortid som efterretningsagent. Da en anden tidligere spion findes myrdet, indser Barnaby, at sagen har tråde til den kolde krig. Men inden han kan nå at opklare den, tages han pludselig af sagen. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Brenda Packard: Anna Massey. Instruktion: Renny Rye.

03:30  

Hammerslag - Østjyske søer
Hammerslag - Østjyske søer I aften inviterer Christian Degn hold Øst og Vest til det Østjyske, hvor de skal gætte priser på boliger, der alle har en fænomenal udsigt over en sø. Men der er stor forskel på priserne. Vi starter i Brædstrup med en arkitekttegnet villa med panoramaudsigt over Ring sø. Bagefter går turen til et toprenoveret enderækkehus i Stilling. Og til sidst skal hold Øst og Vest til Ry, hvor de skal gætte pris på en villa, der er opført af den kendte kunstner Poul Steffensen - igen med en drømmeudsigt over søen. Vært: Christian Degn

DR2

01:10  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, TRANEKAER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1101025111