Tranekær
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: onsdag d. 1. november 2023

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: onsdag d. 1. november 2023

DR1

05:25  

Jordemoderen VIII (8:10)
Jordemoderen VIII (8:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Moder Mildred vender tilbage til Nonnatus House og forsøger at hjælpe en dokarbejderfamilie, der kæmper med alvorlig sygdom på grund af dårlige arbejdsforhold. Samtidig tager Lucille sig af en ugift teenagemor, som ønsker at beholde sit barn.

05:25  

Jordemoderen VIII (7:10)
Jordemoderen VIII (7:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Lucille har udsigt til en ny romance, og det løfter humøret i Nonnatus House. Samtidig rammes en gravid kvindes mand af nogle uforklarlige smerter, der minder om hans kones symptomer.

06:20  

Fiskerne (3:8)
Fiskerne (3:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. Da et risikabelt kast går galt, revner nettet, og makrelsæsonen kommer i fara for Jarand. Nogle kilometer borte haler Geir storfangsten ind.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Horisont
Horisont Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer.

07:45  

Forfulgt af politiet?
Forfulgt af politiet? Gennem flere år er en familie fra Vejle igen og igen blevet opsøgt af en gruppe betjente. Politiet kommer på den syriske families arbejde, deres hjem ransages uden tilladelse, og de anholdes med magt og peberspray. Ifølge familien skyldes den påståede chikane, at de har klaget over politiet. Sagen kulminerer en aften i april sidste år, da familiens 16-årige dreng, Farhad, forsvinder ind i en skov med politiet i hælene. Han har været forsvundet lige siden. DR Dokumentar dykker ned i politiets forklaringer og de videooptagelser, som familien selv har optaget af deres møder med politiet.

08:45  

Passion for millioner (2:6)
Passion for millioner (2:6) Henriks bourgognevine slår aktiemarkedet år efter år. Bilsamleren Martin venter spændt på sine nye køb, men vejret driller. Benjamin satser på, at hans samling af superheltestatuer også er hans pensionsopsparing, og i dag kan han sælge en ny statue. Rebecca får endelig det par sneakers som fuldender hendes samling. Brian Lykke dykker ned i en fascinerende og overraskende verden af vilde samlere med talent for succes.

DR2

06:10  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

06:35  

Deadline: Er Venstres tid som bærende parti forbi?
Deadline: Er Venstres tid som bærende parti forbi? Venstre står i en historisk krise med mildt sagt dalende opbakning blandt vælgerne og siden i mandags også uden formand. I går meldte Troels Lund Poulsen så ud, at han er manden, som kan vende udviklingen som ny formand for Venstre. Men hvad er det for et Venstre han skal overtage med historisk dårlige meningsmålinger og et regeringssamabejde der varlser afgifter på Venstres største støtte: landbruget? Er der egentlig en vej ud af mørket for partiet? Vært: Anna Ingrisch

07:00  

Deadline: Tror vi stadig på europæiske værdier?
Deadline: Tror vi stadig på europæiske værdier? Med krig i Ukraine, flygtninge- og migrationsstrømme og ambitioner om en ny østudvidelse er der mere end nogensinde behov for europæiske værdier og sammenhold. Sådan lyder analysen fra EU-tilhængere forud for sommerens valg til Europa-Parlamentet. Men den politiske elites hovmod har gjort, at troen på de europæiske værdier vakler. Det er konklusionen i en ny bog skrevet af en af hvor tids mest anerkendte europæiske tænkere. Issa Mahmoud Jeppesen taler med professor og forfatter Timothy Garton Ash om, hvordan Europas liberale ledere de sidste 20 år har gødet jorden for deres egne modstandere.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (4)
Rosa fra Rouladegade II (4) Mads har en mormor, som er god til at bage kager. Faktisk er kagerne så gode, at hun sjældent selv når at smage dem, fordi resten af familien spiser det hele. Så nu har Mads besluttet, at mormor skal have sin helt egen kage, fuld af alt det hun allerbedst kan lide. Og findes der nogen, der er bedre til at lave kageoverraskelser end Rosa? Sammen forklæder de sig som skorstensfejere og udspionerer mormor, for at finde ud af hvordan kagen skal være.

05:55  

Ernest & Celestine (11)
Ernest & Celestine (11)

06:10  

Sarah og And (14)
Sarah og And (14)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Falsk strubehoste (1)
Bamselægen - Falsk strubehoste (1) Bamselægen Sandra får besøg af Bille og hans bamse Morfar, der hoster meget og er snottet. Bille assisterer Bamselægen i undersøgelsen af Morfar, men afbrydes undervejs af professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen og af Portør Ole, som er overbevist om, at han er syg. Følg med, og se om Bamselægen og Bille finder ud af, hvad Morfar fejler, og om de kan hjælpe bamsen Morfar til at blive rask igen.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) I den store lade ved siden af slottet vil den sure mand lave konfetti af børnetegninger, og han har lavet en børnefælde så han kan få ram på Motor Mille og Børnebanden. Men han går selv i fælden, og børnene får tegningerne. Men så går det galt. Motor Mille bliver fanget!

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (36)
Hey Duggee (36)

07:35  

Onkel Rejes fede sommerferie (10)
Onkel Rejes fede sommerferie (10) Da Onkel Reje finder ud af, at Onkel Bum har opfundet en maskine, så man kan snakke med babyer inde i maven, bliver han nysgerrig. For mon babyen i hans egen mave er en pige eller dreng? Inde hos naboen har Didrik og Skidrik travlt med at finde på nye måder at tilintetgøre Onkel Reje på, og heldigvis bliver der hentet haveaffald i dag, så måske kan de slå to fluer med ét smæk.

07:50  

Paddington II
Paddington II

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (46)
Vidundervovsen Vaffel (46)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (1)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (1) Efter det fejlslagne Grundlovskup er skurkene nu igen bag tremmer. I fængslet hænger Jose og Bjørn ud sammen med Kristian, men pludselig dukker en mystisk fremmed op.

08:35  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:15  

Florida - USA's dyreparadis
Florida - USA's dyreparadis Britisk naturprogram fra 2021. (Natural World Florida - America's Animal Paradise) Florida er kendt for sine fantastiske strande og sol året rundt, men har også et overraskende natur- og dyreliv; store, gamle fyrreskove, farverige koralrev, søkøer, der svømmer i krystalklare floder og masser af alligatorer. Dette vilde paradis trues dog af en voksende menneskelig tilstedeværelse. Kan forskere hjælpe Floridas dyreliv med at trives?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (160)
Antikkrejlerne med kendisser (160) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (159)
Antikkrejlerne med kendisser (159) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXV (22:25)
Antikkrejlerne XXV (22:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXV (21:25)
Antikkrejlerne XXV (21:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:02  

Vilde vidunderlige dyr: Søstjerne på muslingejagt
Vilde vidunderlige dyr: Søstjerne på muslingejagt En sulten søstjerne angriber en kammusling. Søstjernen håber, at den kan åbne kammuslingen og spise den. Men kammuslingen slår med skallerne og flygter. Søstjernen må følge efter. Hvem mon giver op først?

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Rotter i regnvejr
Vilde vidunderlige dyr: Rotter i regnvejr I en rotterede i en kloak ligger en rottemor med sine unger. Men det regner, og regnvandet løber ned i kloakken. Rottemoren bliver nødt til at prøve, at flytte sine unger fra reden, før de drukner.

09:10  

Sød, nuttet og i fare - Den forvirrede flagermus (11)
Sød, nuttet og i fare - Den forvirrede flagermus (11) Gustav og Victor har fundet en flagermus udenfor skolen. De fandt den da det var lyst, hvor den flere gange fløj ind i en rude. Den var helt forvirret, så de kom den i en kasse og tog den med hjem. Men hvordan kan det være at en nataktiv flagermus flyver rundt om dagen? Gustav og Victor afleverer flagermusen til en vildtplejestation, og mens de krydser fingre for at den skal overleve, undersøger de, hvorfor den fløj rundt om dagen.

09:25  

MikroMakkerne - Rejen
MikroMakkerne - Rejen Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt ved havet. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de mange rejer, som lever langs Danmarks kyster. De får et spændende kig på livet under havets overflade og undersøger rejernes smarte måder at gemme sig på! Og så kaster de sig selv i forklædning som en pungreje og skal dyste om at samle flest æg på maven!

09:34  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Parasaurolophus havde et indbygget instrument på kroppen. Et rør, der fungerede som en slags trompet. Men vi ved ikke rigtig, hvornår og til hvad det blev brugt. Måske for at tale?

09:35  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:57  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:15  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (6) - Krabben
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (6) - Krabben Hvis man skulle finde på et monster til en gyserfilm, kunne dagens dyr virke som god inspiration. I dag vil Sebastian nemlig prøve at finde det dyr, der går under navnet, "palmetyven". Det er en af verdens største krabber - og den er stor. Rigtig stor!

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at fluen spiser lort? Se med når Kristian og Katrine fanger fluer, og se om det lykkes spyfluen Klaus Kolort og stuefluen Frk. Sukkermås at lave en vaskeægte fluekage.

11:05  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes badedyr og låst dem inde i sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få badedyrene tilbage.

11:25  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være håndboldspiller. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børne-restaurant "4". Det er en indianerrestaurant, hvor de serverer hjemmelavede snobrød. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

11:50  

Vilde venner (7)
Vilde venner (7) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave et hyggeligt bur til rævene og redde en skadeunge, der sidder fast i et fodboldmål.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Efterbrænder og UFO squash
Frank & Kastaniegaarden - Efterbrænder og UFO squash Frank trampetærsker årets høst af sennep og beskriver smagen som "næseefterbrændende". En høne skal flyttes fra værkstedet, hvor den har udruget kyllinger, og så er Frank begejstret over, at det for første gang siden han var 12 år gammel, er lykkedes ham med at gro en UFOsquash.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Agurker og aggressive gæs
Frank & Kastaniegaarden - Agurker og aggressive gæs Der skal smages på agurker, og Alma og Johan giver deres bud på, hvad der skal dyrkes fremover på Kastaniegaarden. Hunden Kaysa bliver jagtet af de mere og mere aggressive gæs, og Frank må trøste hende med, at det altid er øksen som vinder til sidst. Danske tagudhæng er alt for kedelige, mener Frank, og går i gang med at lave norsk inspirerede tagudhæng på møllehuset.

12:45  

Nak & Æd - en svane i Tyskland (3:10)
Nak & Æd - en svane i Tyskland (3:10) Sæson 7 (2016). Turen går til Rügen i det nordlige Tyskland. Det er februar måned, og de to kammerater er på jagt efter en knopsvane. Godt humør og optimisme er i højsædet, men det er ikke så lige til, når den venlige hjælper kun begår sig på tysk: et sprog som hverken Jørgen eller Nikolaj taler. Det bliver selvsagt noget af en udfordring, når Kokken og Jægeren besøger den smukke, tyske ø, Rügen. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed Sendt første gang 23.10.2016

12:45  

Nak & Æd - et krondyr på Sjælland (2:10)
Nak & Æd - et krondyr på Sjælland (2:10) Sæson 7 (2016). Det er januar. Jørgen og Nikolaj har slået lejr ved Danmarks største lavmose i det vestlige Sjælland. Denne gang er det Nikolaj, der svinger taktstokken. Han er nemlig på hjemmebane, men Jørgen er i tvivl om, hvorvidt der overhovedet findes krondyr i netop dette område, eller om Nikolaj har forvekslet stedet med Dyrehaven. Nikolaj er fast i troen, og skal denne gang bevise, hvad den sjællandske natur har at byde på. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed Sendt først gang 16.10.2016

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall (1:15)
Rick Steins elskede Cornwall (1:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall er et skønt sted fuld af overraskelser. Denne gang tager Rick Stein os med til Padstow, hvor han for 50 år siden købte en natklub med sin bedsteven Johnny Walter. Turen går også til den populære kystby Bude, hvor der er tid til en dukkert i dens fantastiske havbad. Og i Sennen Cove tager fiskere Rick med ud for at fange en relativt ny fisk på de britiske middagsborde: sej.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall (15:15)
Rick Steins elskede Cornwall (15:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) På sidste etape af Ricks Cornwall-odyssé, tager han på en storbyferie i Truro. Her hører han en usædvanlig spøgelseshistorie og besøger den storslåede katedral. Han møder en familie, der serverer et lækkert måltid med indmad - og han fortæller historien om den excentriske præst Robert Stephen Hawker, der har skrevet Cornwalls uofficielle hymne.

14:05  

Hammerslag 2016 (4)
Hammerslag 2016 (4) Hammerslag starter i aften i Holte, hvor mæglerne skal gætte prisen på et helt specielt hus fra 2015, der er beklædt med tegl fra top til tå. Derefter går turen videre til Lyngby, hvor der skal sættes pris på et ældre hus, der ligger tæt op ad en trafikeret vej. Hvad betyder det mon for prisen? Aftenens tredje og sidste bolig finder vi også i Lyngby. Her skal mæglerne se nærmere på en ejendom fra 1960, som sælger selv har tegnet. Hvad er prisen, og hvem vinder samlet? Vært: Christian Degn

14:50  

Kender Du Typen? 2018 - Med pallesofa og poseklemmer
Kender Du Typen? 2018 - Med pallesofa og poseklemmer Hvem er det, som ikke er bleg for at bruge en poseklemme som hårspænde? Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal gætte, hvem der bor i et vaskeægte "DIY-hjem", og som kaster sig over nogle ganske alternative hobbies sammen med sin mand, når Kender Du Typen? besøger det nordøstlige Amager. Vært: Mads Steffensen

14:50  

Kender Du Typen? 2018 - Med østers og rejsefeber
Kender Du Typen? 2018 - Med østers og rejsefeber Hvilken kendt dansker har købt en gammel dør med hjem fra Bali? Livsstileksperterne Flemming Møldrup og Anne Glad skal gætte, hvem der er et legebarn med både drone, sportsvogn og båd, når Kender Du Typen? besøger en taglejlighed lige ved siden af Kongens Have i København. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:10  

Luk op Luk i - VENNER
Luk op Luk i - VENNER Katrine og Sofie er venner, men selv gode venner kommer op at skændes. Kan de så blive gode venner igen? Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være venner.

12:30  

Ramajetterne III (1)
Ramajetterne III (1) Amors pil har ramt Finn Falk, der er blevet forelsket i Hanne Riffel. Finn Falk byder hende op til dans og romantisk middag. Daten går dog ikke helt som planlagt.

12:48  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste semifinale skal de uhyggelige Splattere kæmpe imod stenalderdrengene fra The Flintestens. Det bliver en vild omgang ræs, når holdene ruller ud på Striben, rundt mellem bamser, brandbiler og Barbiedukker på Specialbanen, og endelig rundt på Ramasjang Ringen. Vinderen får den sidste plads i finalen i årets Ramasjang Rally.

13:25  

Op og Hop II (9)
Op og Hop II (9) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Rasmus, der laver rumgymnastik.

13:35  

Monster Buster
Monster Buster Sonja er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster, der skræmmer hende ude på toilettet. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Sprinter synes, det er synd for Leo, at hun er så lille. Der er jo ikke noget super i at være lille - tværtimod. Han vil derfor hjælpe hende og har opfundet en maskine, der kan lave om på tings størrelse! Leo har det dog helt fint med at være lille... Sprinter kunne faktisk lære noget af, at se tingene fra et andet perspektiv.

13:56  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Da Leo forsvinder, må Basker hjælpe Sprinter med at finde hende. Alle spor peger på Cleopatra, men hun vil ikke indrømme noget. Men snart er Basker også forsvundet! Flere forsvinder, og Sprinter indser, at Cleopatra bruger udelukkelsesmetoden for at få fat i ham. Der er kun én ting at gøre - han må lade sig fange, så han kan frigøre alle de andre.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Bum har lavet et lykkehjul, der kan spinnes og udløse præmier. Sprinter og Leo er skeptiske, men hvor farlig kan sådan en leg egentlig være? Desværre viser det sig, at Bum har haft skumle bagtanker med sin gave. Lykkehjulet er en supermagnet, der er blevet opladt af de mange omdrejninger, og nu er en masse metalholdige meteorer på vej mod Bakkeby!

14:00  

Oda Omvendt II (9)
Oda Omvendt II (9) Oda Omvendt er blevet frosset i tiden og står ubevægelig i sin campinghoppebold. Balder hurtig-zapper Emils far, så alt går lynende hurtigt. Emil og Stine har en legeaftale og vil hente hjælp hos Oda Omvendt, men opdager, at hun er frosset fast i tiden. De to venner hjælper heldigvis Oda til at blive sig selv igen. Men så kommer Amalie fra Allerhøjeste Sted til børnehaven med en ny regel, der er værre end nogensinde - og nu ser det sort ud for børn og voksne i den lille by!

14:10  

Storm på Stillevænget (2:24)
Storm på Stillevænget (2:24) Årets Julekamp går i gang, og i år er førstepræmien ekstra fin. Leo og Vilja støder på Jernkrogens jernlady - Tutte Sølverhjelm. En ikke helt behagelig oplevelse.

14:40  

Kika og Bob (5)
Kika og Bob (5) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:35  

Fader Brown IV (5:10)
Fader Brown IV (5:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) Fader Browns ærkefjende Flambeau får Fader Brown til at hjælpe sig med at stjæle pavens gave til dronningens kroning.

15:35  

Fader Brown IV (7:10)
Fader Brown IV (7:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) En RAF-pilot begår tilsyneladende selvmord, men Fader Brown konkluderer, at det i virkeligheden var mord.

16:20  

Fader Brown IV (6:10)
Fader Brown IV (6:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) Lady Felicias kører uforsvarligt, og havner i hospitalssengen ved siden af Mrs. McCarthy.

16:20  

Fader Brown IV (8:10)
Fader Brown IV (8:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) Da liget af en ung mand bliver fjernet fra en kirkegård, må Fader Brown undersøge, hvad der er hændt.

17:05  

Jordemoderen VIII (10:10)
Jordemoderen VIII (10:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Søster Hilda går grundigt til værks for at opfylde en alvorligt syg patients sidste ønske. Samtidig forbereder ægteparret Turner sig på at sige farvel til May, mens Fred og Reggie har hemmeligheder for hinanden.

17:05  

Jordemoderen VIII (9:10)
Jordemoderen VIII (9:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Det er på tide, at søster Frances begynder at yde fødselshjælp på egen hånd. Det mener moder Mildred i hvert fald. Trixie tager sig af en nybagt mor, der viser sig at have gonorré.

DR2

17:30  

Explainer - Hvordan virker den nye slankemedicin?
Explainer - Hvordan virker den nye slankemedicin? Et nyt slankemiddel er blevet voldsomt populært på de sociale medier- nemlig Novo Nordisks Wegovy. En medicin, som er udviklet til at behandle svær overvægt. Historisk set har slankemedicin dog været forbundet med mange problemer, men er det her det nye vidundermiddel?

17:35  

Explainer - Hvordan fjerner man CO2 fra luften?
Explainer - Hvordan fjerner man CO2 fra luften? Klimauret tikker og CO2-udledningerne er ikke i bund endnu. Derfor har politikere nu fået øjnene op for noget, som måske kan redde os på målstregen og være med til at begrave noget af klimaproblemet; nemlig CO2-fangst og lagring. Men hvad går det ud på?

17:45  

Pokalfodbold: Viborg FF - FC Nordsjælland, direkte
Pokalfodbold: Viborg FF - FC Nordsjælland, direkte

17:45  

Pokalfodbold: Viborg FF - FC Nordsjælland, direkte
Pokalfodbold: Viborg FF - FC Nordsjælland, direkte

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:25  

Karlas Fantalastiske Klasse - Hjemme hos Styf
Karlas Fantalastiske Klasse - Hjemme hos Styf Karla, Tetra og Ib skal hjem til Styf, der bor i en ufo. Det er så underligt, at de helst vil være fri.

16:30  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Redningsridderne - Vovserne redder en turnering + Vovserne redder drageungerne.

16:55  

Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3)
Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3) Motor Mille vil lære sine venner, at man altid skal hjælpe andre. Derfor fortæller hun dem om dengang hun besøgte en flybrandmand på hans arbejde, hvor hun lærte, hvordan han hver dag står klar til at hjælpe andre mennesker. Hun får lov til at prøve kræfter af med at slukke en kæmpe ildebrand, og skyde med vandstråler efter tønder, hvilket er sværere, end det ser ud.

17:10  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (3)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (3) Bjørn, Nikoline og Jose prøver at blive enige om den rigtige plan for at stjæle Grundloven, men de er i kapløb med skurkene. I hemmelighed vil Kristian grave en tunnel, så han kan flygte ud af fængslet. Camping Vagn hører børnene fra deres skjulested - fanger han dem?

17:25  

Mission Valhalla (12)
Mission Valhalla (12) Brokks blæsebælg er borte! Bælgen, der blæser til ilden i dværgene Sindre og Brokks smedje. Det er ikke så godt, for Sindre og Brokk laver nogle af de bedste og vigtigste våben, guderne overhovedet har at forsvare sig med. De våben får de brug for, når de onde jætter en dag går til angreb, og ragnarok står for døren. Tordenguden Thor drager sammen med den modige, jordiske helt Emil ud for at skaffe blæsebælgen tilbage. For Valhalla!

17:40  

Babylons stol (12)
Babylons stol (12) Karl Otto og Rosa glæder sig til at spille Babylons næste bane "Den farlige vulkan". Men, intet er som det plejer. Der er umiddelbart ikke nogen vulkan, og ligner det i det hele taget ikke labyrinten fra den første bane?

17:50  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John er begyndt til ridning, men de andre ryttere er meget bedre end ham. Dilleren forsøger at hjælpe, men det går helt galt, og John ryger af, og alle hestene slipper løs.

17:55  

F for får V (4)
F for får V (4)

DR1

18:00  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Frank & Kastaniegaarden - Pindsvin og hasselnød
Frank & Kastaniegaarden - Pindsvin og hasselnød Det er et godt nøddeår på Kastaniegaarden, og Alma og Frank går i gang med at smage på hasselnødderne, mens de er helt friske. Et pindsvin forsøger at gemme sig under løgkasserne og så er solsikkerne blev ribbet for kerner, så nu er der ikke noget vinterforråd til fuglene.

20:30  

Gintberg på kanten af generationskløften (6:6) - Frederikshavn
Gintberg på kanten af generationskløften (6:6) - Frederikshavn Jan Gintberg er nået til Frederikshavn og kommer på glatis ved indmarchen til Nordiske Mesterskaber i Istølt - ja, det er såmænd heste på is. Oplevelserne står i kø i det nordjyske, hvor Gintberg står hegnsvagt sammen med marinekonstabel Patrick. Han bliver lokket med til en rigeligt frisk omgang rallycross, og så kigger han indenfor hos Tobias, Danmarks yngste restauratør, som er helt pjattet med karse!

DR2

18:45  

Pokalfodbold: Viborg FF - FC Nordsjælland, direkte
Pokalfodbold: Viborg FF - FC Nordsjælland, direkte

20:00  

Kongekabale
Kongekabale Bodil-belønnet politisk thriller fra 2004. Tre uger før folketingsvalget kommer lederen af landets største parti ud for en ulykke. Samtidig får den unge journalist Ulrik Torp sit livs chance som Dagbladets nye mand på Christiansborg. Snart kommer han på sporet af en kynisk konspiration, der involverer landets kommende statsminister. Men ingen vil lytte til ham, og mens valgdagen nærmer sig, står Ulrik alene i kampen mod magtens centrum. Medvirkende: Anders W. Berthelsen, Søren Pilmark, Nastja Arcel m.fl. Instruktion: Nikolaj Arcel.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da Emma skal have ansvaret for en opgave, synes hun, det er svært at give udtryk for sin nervøsitet overfor de andre, og det bringer alle i fare

18:30  

Svampebob Firkant VIII (3)
Svampebob Firkant VIII (3) Golf for sjov + Sentimental Svampemand

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Ishaani åbner op omkring sine hemmeligheder til Ernst. En udflugt til den anden side af spejlet gør ikke tingene mindre komplicerede.

19:40  

Den gule yeti
Den gule yeti

19:55  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Min ødelagte hjerne - Bliver det godt igen?
Min ødelagte hjerne - Bliver det godt igen? Kaspar og Mai-Britt er tvunget til at flytte fra deres elskede hus, og Mai-Britt er ved at knække under presset. Sanne og Marc er blevet socialt isolerede på grund af Sannes hjerneskade, men nu vil de ud og opleve verden. Birthe frygter, at Børge forlader hende - for kan man elske en partner, der ikke længere er som før?

21:55  

Beck: Ingen tvivl
Beck: Ingen tvivl Svensk krimi fra 2020. (Beck - Utom rimligt tvivel) En tilsyneladende banal episode fører til et makabert fund i bagagerummet på en bil - og til et dramatisk møde med en pistolbevæbnet mand. Det bliver begyndelsen på en af Beck-gruppens mest følelsesladede sager.

23:25  

Alene i vildmarken USA - Winter is coming (4:9)
Alene i vildmarken USA - Winter is coming (4:9) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Frozen) Det barske miljø tærer på deltagerne. De må ændre deres strategier for at finde nye fødekilder, før de bukker under. Samtidig truer det iskolde Atlanterhav med at tage deres forsyninger og chancen for at vinde de 500.000 dollar.

DR2

21:41  

Explainer - Hvad sker der, når du klager over politiets opførsel?
Explainer - Hvad sker der, når du klager over politiets opførsel? Det sker jævnligt, at anholdelser eller videoer af betjentes opførsel går viralt, og hvert år klager flere og flere danskere over politiets opførsel. Klagerne går over alt fra upassende sprogbrug til klager over unødig brug af magt. Alligevel er det stadig få af klagerne, hvor Den Uafhængige Politiklagemyndighed rejser kritik af betjentes opførsel.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

23:10  

Mediemogulen Murdoch: (2:3) Skandalerne
Mediemogulen Murdoch: (2:3) Skandalerne Dokumentarserie fra BBC fra 2020. (The Rise of the Murdoch Dynasty) Året er 2003. Murdochs aviser støtter krigen i Irak. Redaktøren Rebekah Wade indrømmer, at journalister har bestukket britiske politibetjente. Murdoch udnævner sin yngste søn til at lede tv-kanalen BSkyB - trods anklager om nepotisme. 2009: Rebekah gifter sig med Charlie Brooks, premierminister-kandidaten David Camerons gode ven. Men en millionær, en journalist og en skuespiller går sammen: De har fået nok af Murdoch-imperiets løgne. Dynastiet slår alvorlige sprækker.

TVR
DR1

00:06  

OBS
OBS OBS - Oplysning til bogerne om samfundet. Denne gang om Depression - sådan bør man søge hjælp. Demens - Det nationale demenssymbol. Fuldkorn er sundt.

00:10  

Fader Brown III (15:15)
Fader Brown III (15:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) En flygtning søger tilflugt i St Mary's og beder om hjælp. Fader Brown er forbløffet over at indse, at manden i skriftestolen er vicepolitikommissær Sullivan - og at han er eftersøgt for mord.

00:10  

Fader Brown IV (2:10)
Fader Brown IV (2:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) Sid falder for arvingen til et lokalt bryghus, men så bliver hun arresteret for mordet på sin far. Fader Brown må finde ud af sandheden.

00:55  

Taggart: Dødsdømt
Taggart: Dødsdømt Skotsk krimi fra 2005. (Taggart: Dead Man Walking) Mekanikeren Andrew Nye bliver tortureret ihjel på sit værksted. Taggart-holdet står uden motiv eller mistænkte, indtil en stikker peger dem i retning af gangsterbrødrene Jed og Archie Callaghan. Jed og Archie har slået sig ned på et fornemt gods, hvor de giver den som landadel med perfekte manerer. Men Burke og hans folk har svært ved at tro på, at de berygtede brødre pludselig er blevet lovlydige mænd. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Alan MacMillan.

02:05  

Rick Steins elskede Cornwall (14:15)
Rick Steins elskede Cornwall (14:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) På Penwith-halvøen udforsker Rick områdets rige historie - fra Lamorna Coves kunstsamfund til minedriften i Botallack. Han følger et gammelt spor på jagt efter Cornwalls ældste bygning og fortæller, hvordan han som ung på Lizard-halvøen blev forelsket for første gang og smagte sin første bouillabaisse.

02:05  

Rick Steins elskede Cornwall (13:15)
Rick Steins elskede Cornwall (13:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) I Cornwall fusionerer historie og legende. Rick besøger landsbyen Tintagel, der er uløseligt forbundet med Storbritanniens største legende kong Arthur. Derefter går turen til Camborne, der tidligere var et af de rigeste tinminedriftsområder i verden. Og på Roseland-halvøen møder Rick en familie, der dyrker det eksotiske krydderi safran.

02:35  

Antikkrejlerne XXV (20:25)
Antikkrejlerne XXV (20:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

02:35  

Antikkrejlerne XXV (19:25)
Antikkrejlerne XXV (19:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:15  

Arving ukendt II (6:6)
Arving ukendt II (6:6) Svensk dokumentarserie fra 2017. (Arvinge okänd) Rischard Lewkowiez har Downs syndrom og bliver efterladt på et børnehjem i Malmø i 1953. Kattis Ahlström og Niklas Källner forsøger at forstå, hvorfor han aldrig genså sine forældre. De kommer på sporet af en grum historie, som begynder i ghettoen i det nazibesatte Lodz og slutter med, at en slægt får svar, som de har søgt efter i generationer.

03:20  

Antikkrejlerne med kendisser (158)
Antikkrejlerne med kendisser (158) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

03:20  

Antikkrejlerne med kendisser (157)
Antikkrejlerne med kendisser (157) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:00  

Grønlands Stemme
Grønlands Stemme Grønlands stemme er en dansk dokumentarfilm om Rasmus Lyberths liv og karriere, produceret i 2022 i anledning af Rasmus Lyberths 70-års fødselsdag. Filmen er et retrospektivt portræt af Rasmus Lyberth som sanger, sangskriver, performer og repræsentant for den grønlandske kultur og identitet. Filmens omdrejningspunkt er et interview med Rasmus Lyberth, hvor han fortæller om sin barndom, sin tidlige debut som sanger og sit liv i Grønland. Filmen viser klip fra 1970erne, hvor bl.a. DR bliver opmærksom på den grønlandske folkemusiks særlige betydning og Rasmus Lyberths unikke og originale udtryk. Filmen tager afsæt i den grønlandske natur og i Rasmus Lyberths tidlige beslutning om at blive sanger, da han som sømand besøger Nordfinland. I filmen medvirker bl.a. Julie Berthelsen, Lars Lilholt, Teitur, Niels Hausgaard, Jørgen de Mylius og Frederik Elsner. Grønlands Stemme er instrueret af Warny Mandrup.

01:00  

Mit liv i The Rolling Stones (2:4) Keith Richards
Mit liv i The Rolling Stones (2:4) Keith Richards Britisk dokumentarserie fra 2022. (The Rolling Stones - My Life as A Rolling Stone) Han er en sand rocklegende. En brillant sangskriver, der har været med til at definere rockmusik. Keith Richards har de sidste 60 år været lead-guitarist i The Rolling Stones. Her fortæller rock'n'roll-ikonet om sin farverige karriere ledsaget af hans berømte riffs og interviews med musikalske idoler.

02:00  

Charter
Charter Svensk drama fra 2020. Midt om natten ringer Alices søn grædende til hende. Hun har ikke set sine to børn i flere måneder. Hendes eksmand har forhindret al kontakt, mens de afventer rettens afgørelse om forældremyndigheden. I et sidste desperat forsøg på at genvinde børnenes tillid og kærlighed tager hun dem med til De Kanariske Øer, men der går ikke lang tid, før hun er eftersøgt for kidnapning. Medvirkende: Ane Dahl Torp, Troy Lundkvist, Tintin Poggats Sarri, m.fl. Instruktion: Amanda Kernell.

03:30  

New Danish Screen Et familieforetagende
New Danish Screen Et familieforetagende Dansk kortfilm fra 2017. Kelds kone er forsvundet. Mens de afventer politiets efterforskning, er den nærmeste familie samlet for at støtte hinanden. Medvirkende: Claus Flygare, Anne Dalsgaard, Stina Mølgaard, Torben Vadstrup. Manuskript: Line Knutzon og Carina Randløv. Instruktion: Carina Randløv. Fotograf: Kim Wendt. Komponist: Kasper Kaae. Scenograf: Julie Henneke Hartmann. Produktion: Masterplan Pictures for New Danish Screen.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, TRANEKAER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1028161601